Favoriti siječanj #2 || Balea, Olival, Wet n Wild,...

Prvi tjedan veljače je iza nas. Idealno za podijeliti s vama top deset proizvoda koje sam koristila tokom siječnja. Meni je prvi mjesec dosta brzo proletio; bio je to jako dobar mjesec, i jako dobar početak nove godine. Mjesec kada sam se vratila bloganju, kada sam puno stvari sama sa sobom uspjela razriješiti i eto - krenula punom parom. A, sada na proizvode koje su mi obilježile siječanj.


Što se tiče proizvoda za kosu, više sam imala razočarenja nego favorita. Moja kosa je jedino imala loš mjesec, zbog traženja idealnog šampona, ali u ovom mjesecu ga nisam uspjela pronaći. Ali za tijelo tu ne manjka. Uvijek imam favorita i uvijek je neki drugi, jer sam opsjednuta s njima. Tako se ovi mjesec na repertoaru našao Etos krema za tuširanje sa mirisom kokosa. To sam dobila na poklon prilikom putovanja moje rodice u Nizozemsku. Miris je neodoljiv - pa to je kokos. Jedino što se prebrzo troši, ali dobro to je pakiranje od 250ml. Sviđa mi se jer je dermatološki testirano i dosta se dobro pjeni, te miris na koži se osjeti i par sati nakon tuširanja. Etos je slično našoj Balei. Što sve imaju možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.


Za mazalicu sam najviše korisitila Balein njegujući hidratantni serum za tijelo sa uljem kamelija i cvijeta indijske smokve. Pakiranje 200ml. Fino opušta i njeguje kožu, Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Miris na tijelu se dugo osjeti, uglavnom miris kamelija. Također je dermatološki testirano. Kupljeno je u dm trgovini za 12kn.


Kad sam već spomenula Baleu, spomenuti ću i Baleine vlažne maramice čiju sam kupnju već obnavljala, i budem je i dalje obnavljala. Riječ je o vlažnim maramicama za čišćenje lica s micelarnom otopinom, za osjetljivu kožu - 25 komada. S njom krenem uklanjati šminku, namijenjena je za vodootpornu, međutim ne skida mi doslovno kompletnu šminku sa lica, nije dovoljno samo maramicom proći, ali oni glavni dio skine. Dosta su vlažne i ne isušuju su, jer su dobro zaštičene u samom pakiranju. Također kupljeno u dm trgovini za 11kn.



Za njegu lica tokom siječnja obožavala sam Ziajinu dnevnu kremu za lice namijenjena za masnu i mješovitu kožu lica. Puno sam loših iskustava imala sa dnevnim kremama, nisu mi odgovarale na licu - bilo je tu i osipa i svega, ali Ziaja krema manuka tree purifying mi je unormalizirala kožu lica i sada je koristim na dnevnoj bazi. Kupljena u dm trgovini za 49,99kn. Za noćnu njegu lica korisitm Olival ektra bogatu kremu s uljem smilja, čiju recenziju možete pogledati ovdje.










Ovaj mjesec sam više bila vezana za preparativu nego dekorativu, ali sam svejedno uspjela izvojiti dva favorita dekorative. Oba su proizvodi Wet n Wild. Prvi proizvod koji ću izdvojiti je Wet n Wild ColorIcon rumenilo u nijansi Mellow Wine. Neću puno o njemu jer ubrzo planiram recenziju napisati, a već znate da je dobar s obzirom da se nalazi u favoritima.




Drugi proizvod Wet n Wilda je ruž za usne u nijansi Sand Storm. Opsjednuta sam sa ovim ružom. Zapravo mogu to reć sa većinom ruževa WnW proizvoda. Kombiniram ga na dnevnoj bazi, večernjoj bazi. Poprilično je dugotrajan. Malo mi isušuje usne, ali to sam mu oprostila. Cijena je 22.90kn, u dm trgovini.


U siječnju sam napokon uspjela pustit nokte da mi izrastu, pa sam se bacila u kupnju lakova za nokte. Stvarno sam ih nakupila, ali sam svatila da sam zaljubljena (barem ovi mjesec) u svijetle nijanse, od bijele - sivkasto bijele, bitno mi je da baca na bijelu boju. Tu sam izdvojila dva proizvoda za nokte. Jedan je Essence Green Power Strengthener koji mi je pomogao u jačanju noktiju prilikom njihovog rasta, vjerujem da bez njega ne bih uspjela pustiti nokte ni najmanje. Drugi lak za nokte je od Delia Cosmetics, nijansa 1.07. Recenzije oba laka, a i ostalih kupljenih početkom siječnja, možete pogledati ovdje.


U njezi noktiju i ruku pomogla mi je Afroditina krema za ruke i nokte, svakako pogledajte recenziju.


Dijelimo li neki favorit? Pišite mi koji su vaši favoriti kroz siječanj?

2 komentara:

  1. Stvarno puno dobrih stvari sam čula o wet n wild rumenilima, vjerovatno ću kupiti jedan baš u toj nijansi jer izgleda predobro.

    my-world-hanna.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa je predivna..necu puno govorit prije recenzije :P ali mogu samo rec da je jedan od must have proizvoda!

      Izbriši

Pretraži ovaj blog