HELLO BEAUTY 3D maskara i 3D vlakna (fiber)

Pozdrav lijepe moje,

Vratila sam se sa godišnjeg i dočekalo me podosta stvarčica kao ugodno iznenađenje.
Jedno od tih proizvoda odlučila sam prvo recenzirati, jer su me jednostavno zanimali rezultati, s obzirom da se sa takvim proizvodom još nisam susrela, a završni izgled bi trebao izgledati lijepo, htjela sam isprobati i uvjeriti se. I jesam...

Proizvod je Hello Beauty 3D maskara i 3D vlakna (fiber) - dolaze u pakiranju u jednoj kutijci, a dva proizvoda. 3D maskara je u ambalaži od 15g, a 3D vlakna u ambalaži od 0,8g, cijena je 109 kn.


Osobno, nikada do sada nisam stavljala umjetne trepavice, jer mi se ne da, eto, iz čiste lijenosti. Također, ne volim umjetni izgled, a sa umjetnim trepavicama to se i dobije. Većina ih koristi, ali sada za one koje su možda malo lijenij po pitanju stavljanja umjetnih trepavica, Hello Beauty ima riješenje i za njih! Tu je 3D maskara i 3D vlakna koja radi efekt umjetnih trepavica na potpuno prirodan način. Ambalaže su jako zgodne i dosta lagane. Četkica od maskare je standardna sa dosta savitljivim vrhom, što smatram da je dobra stvar - četkica se prilagođava trepavicama. Četkica od vlakana (fibers) je onako, dosta čudna. Hrpa vlakana naslagana na držaču, samo čeka nanos na trepavice da svoja vlakna ostavi tamo da se pripiju i same prilagode trepavicama. Izgleda kao da je sasušena ili da nešto nije u redu s njom, al kad ostavi svoje tragove na trepavicama - wow!


Što se tiče načina upotrebe, vrlo je jednostavno, u tri koraka imate izgled umjetnih trepavica, ali na prirodan način.
1. Nanesete jedan sloj 3D maskare na čiste trepavice tako da zahvatite svaku trepavicu, pokretima od dna prema vrhu će te postići takav rezultat.
2. Nanesite jedan sloj 3D vlakana (fibers) na krajeve trepavica držeći dok su još mokre od maskare. Ostaviti da tako djeluje 20ak sekundi, kako bi se to sve sjedinilo i da trepavice dobiju na volumenu i dužini.
3. Nanesite još jedan sloj 3D maskare ako biste učvrstili i fiksirali 3D vlakna.

Ako želite postići maximalan učinak i dobiti na volumenu i gustoći trepavica možete ponoviti korake 2. i 3.
Osobno sam išla po točno po uputcima sa kutijce (koraci poviše) i moram priznati da sam jako zadovoljna rezultatima.



Jedina mana koja mi se ne sviđa, al moguće je da je to do mene, je ta što mi maskara izbliza izgleda neuredno, dosta viri dlačica sa strana, dosta mi se maskare precrtalo na kapke očiju, ali to se da srediti. 3D maskara ne ostavlja grudice pri nanošenju. Za ovaj probni put nisam stavljala na donji dio oka, jer nekad ni maskaru ne stavljam na donji dio očiju, već samo olovku u crnoj ili nekoj drugoj boji.

Hello Beauty 3D maskara je vodootporna, a što se tiče uklanjanja maskare lako se uklanja toplom vodom ili mlijekom za uklanjanje šminke ili maramicama.

Sastojci su :


Naravno, ako ste alergični na neki od sastojaka, nemojte upotrebljavati ovu maskaru, ni 3D vlakna, te također ako imate bilo kakve nadražaje, bolesti oka ili otvorene rane oko očiju (što se nadam nemate, jer je ovaj proizvod izvrstan).
Standardno, držati van dohvata djece, te nakon svakog korištenja čvrsto zatvoriti maskaru i vlakna zbog isušivanja, također držite na tamnom i hladnom prostoru, pogotovo u ovo ljetno doba kad se sve lako pokvari na ovim vrućinama. Na kutijci piše rok trajanja, ovaj moj primjerak je najbolje upotrijebiti prije Prosinca 2016 godine. Ali kako je krenilo, to će se potrošiti i prije prosinca.

Preporučujem ovaj proizvod svima, stvarno obavi svoje zadatke i učini vaše oči prirodno lijepima.

Jeste li vi koristili Hello Beauty 3D maskaru i 3D vlakna? Ili nešto slično?


*PR - Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost. 

2 komentara:

  1. 3D vlakna su me malo zainteresirala, ali oduvijek imam neku fobiju od vlakana :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam se prvi put susrela s njima, iz prve nisam bila baš nekako oduševljena, ali što sam ih duže koristila bolje sam ih nanosila i više sam ih zavolila :)

    OdgovoriIzbriši

Pretraži ovaj blog